Política

El PPC evitarà girs catalanistes al congrés del juliol

La ponència política que el PP català debatrà al seu dotzè congrés evitarà penjar al PPC etiquetes com la del "gir catalanista" o altres de similars adoptades als seus conclaves anteriors, i censurarà el "pensament únic" que la resta de partits pretenen implantar a Catalunya.

Segons fonts del PPC, en aquesta ocasió s'ha preparat una ponència de reafirmació dels principis que han caracteritzat sempre el PPC. El document no detalla la política d'aliances del PP català respecte a CiU i qualifica Catalunya de "comunitat autònoma".

La ponència, en què el PPC manté la seva oposició al nou Estatut català i es reivindica com a partit de govern també a Catalunya, denuncia la falta de llibertat a Catalunya en algunes qüestions, com en matèria lingüística, i fa pronunciaments "valents" en matèries com la immigració.
fotLes dues setmanes que hi ha entre el congrés del PP estatal, que es va celebrar aquest cap de setmana, i el congrés del PPC, que es reunirà el 5 i el 6 de juliol a Barcelona, farà que els compromissaris amb prou feines disposin d'uns deu dies per presentar esmenes a les tres ponències que s'hi debatran.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.