Política

El PSC interpreta que els ciutadans els donen un "vot de confiança" i reconeixen la feina de Montilla

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha destacat aquest dijous que l'enquesta feta pública pel CEO suposa un "vot de confiança" dels ciutadans envers el seu partit i "reconeixen i valoren la feina i la implicació del president José Montilla al capdavant del Govern", del qual ha dit que és "un president treballador que dóna la cara pel país". Zaragoza ha destacat del baròmetre que Montilla "passa per davant d'Artur Mas tant en coneixement com en valoració, perquè els ciutadans perceben clarament que ell, en primera persona, vetlla pels seus interessos i per solucionar les seves principals preocupacions".

Zaragoza ha remarcat que els ciutadans "saben perfectament que ningú millor que el PSC defensarà els seus interessos", "malgrat les dificultats i els problemes". El dirigent socialista ha dit que "cal continuar alerta" de cara a les generals, "una cita on es juga a cara o creu: Zapatero i mirar endavant amb optimisme o Rajoy i el retorn al passat".

El secretari d'Organització del PSC també ha remarcat que tres de les quatre principals preocupacions dels ciutadans "són objecte dels grans pactes nacionals" proposats per Montilla "dels grans reptes que es va fixar el PSC en la seva darrera Conferència Nacional".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.