Política

Moren 4 joves al Japó en un suïcidi col·lectiu

Quatre persones d'entre 20 i 30 anys han mort a la província de Kanagawa, centre del Japó, després d'inhalar monòxid de carboni. La policia japonesa sospita que és una cas de suïcidi col·lectiu, ha informat l'agència Kyodo.

Els cossos han estat descoberts per un muntanyista cap a les 9 del matí, en un turisme estacionat a la vorera d'emergència d'una pista forestal propera a la ciutat Yugawara. La policia ha trobat a dins del vehicle signes evidents que els joves havien cremat blocs de carbó amb les finestres tancades, un mètode utilitzat habitualment pels suïcides.

L'últim cas de suïcidi col·lectiu al Japó es va produir al mes de febrer a Kioto, quan quatre persones es van matar a l'interior d'una furgoneta, de la mateixa manera, inhalant monòxid de carboni.

Japó és el país industrialitzat amb la taxa més gran de suïcidis, amb més de 30.000 morts cada any durant els últims 9 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.