Política

El PSC acusa el PP de voler eliminar les polítiques d'habitatge i invita els electors a sumar-se 'a l'onada progressista'

COMARQUES GIRONINES

La primera secretària dels socialistes gironins, Marina Geli, ha remarcat aquest diumenge que una de les raons de pes perquè els joves haurien de votar Zapatero "és per la voluntat dels socialistes d'impulsar polítiques d'habitatge i d'augmentar el salari mínim interprofessional".

"Aquests dies han sentit dir al senyor Rajoy que vol suprimir el Ministeri de l'Habitatge però, com bé va dir el senyor Solbes, el que el PP realment vol suprimir són les polítiques d'habitatge", ha comentat Geli, que s'ha desplaçat fins a Palafrugell per donar suport a Juli Fernández, candidat al Congrés.

Igualment, la primera secretària del PSC ha recordat als electors de les comarques gironines la "importància decisiva" de la demarcació en les eleccions del 9 de març i els ha demanat que se sumin al carro de "l'onada progressista", com la va definir aquest dissabte en un míting a Tarragona l'expresident Felipe González.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.