Política

POLÍTICA

Tots per Lloret exposa les seves propostes en matèria d’esports

La renovació del tartà a les pistes d’atletisme, la via ferrada al camí de ronda de Lloret-Fenals i un ‘pump track’ per a bicicletes són les seves prioritats

El programa d’esports i lleure de Tots per Lloret aborda diversos aspectes sobre aquestes activitats que contemplen, des de la seva dinamització fins a aspectes de seguretat, passant per la gestió dels ajuts i subvencions que reben les entitats esportives del municipi.

Entre les propostes prioritàries destaquen la renovació del tartà a les pistes d’atletisme, la Via Ferrada al Camí de Ronda de Lloret-Fenals i un ‘pump track’ per a bicicletes. Es tracta d’un circuit, amb salts i peralts, que permet fer-hi voltes sense pedalar, mitjançant una tècnica que aprofita la inèrcia del cos bombejant amunt i avall. A banda d’aquest circuit, es millorarà el Bike Park de la zona del Rieral, habilitant un gran espai com a centre de dinamització ciclista.

Un altre dels punts destacats del programa és el d’escurçar el termini dels pagaments de les subvencions als clubs esportius de Lloret, tant de les subvencions que depenen directament de l’ajuntament com d’aquelles que les entitats tramiten a altres administracions. Així, potenciarem el servei d’ajudar clubs i entitats esportives per fer tràmits i gestions que millorin la gestió de subvencions, assegurances, fitxes, revisions mèdiques, etc. També augmentarem el nombre de beques esportives, perquè tots els joves de Lloret puguin tenir accés a la pràctica de l’esport que desitgin.

A banda d’aquestes propostes prioritàries, el programa de Tots per Lloret també contempla la creació del Centre d’Esports Nàutics Municipal a la platja de Lloret, per fomentar la pràctica del rem, kayak i paddle surf, natació en aigües obertes i altres esports aquàtics. També crearem la figura del dinamitzador dels espais esportius municipals oberts (pista Johan Cryuff, skate parc, pistes poliesportives, etc.) per optimitzar aquests espais.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El Nord Stream compromet Ucraïna

Berlín
Gemma Panella i Guilana
Cap de l’oposició a La Cellera de Ter (Cellera Acció Municipal- CAM)

“Voldríem tenir espais on participar i ser constructius”

La Cellera de Ter
Pròxim Orient

Almenys vuit ferits per bombardejos israelians a la Vall de la Bekaa

Barcelona
ESTATS UNITS

Manifestacions propalestines en l’inici de la convenció demòcrata

BARCELONA
política

Puigdemont tampoc apareix a Prada

prada
Guerra a Gaza

Israel avala la proposta dels EUA i Blinken insta Hamàs a fer el mateix

Barcelona
política

L’ANC acusa ERC de trencar la unitat independentista investint Illa

barcelona
guerra a europa

Ucraïna es fa forta a la regió russa de Kursk amb la destrucció d’un nou pont

barcelona
política

Boye denuncia Llarena al CGPJ pel “retard injustificat” en la tramitació dels recursos per amnistiar Puigdemont

barcelona