Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Medvédev amenaça amb la desaparició de Polònia en cas d’una guerra entre Rússia i l’OTAN

Qualifica el primer ministre polonès Mateusz Morawiecki de “cap buit”

El vicepresident del Consell de Seguretat de Rússia, Dmitri Medvédev, ha advertit aquest divendres a Polònia que aquesta desapareixerà com a país en cas d’una guerra entre Rússia i l’OTAN.

“Un cert cap buit de nom Mateusz Morawiecki ha dit que Ucraïna té dret d’atacar a Rússia i que no el preocupa una guerra de l’OTAN contra Rússia perquè aquesta última la perdria aviat”, ha publicat en el seu compte de Twitter Medvédev, qui va estar al capdavant de l’Estat rus entre 2008 i 2012.

L’expresident rus ha afegit que no sap qui guanyarà o perdrà aquesta guerra, però ha subratllat que “considerant el paper de Polònia com a lloc d’avançada de l’OTAN a Europa, aquest país segur que desapareixerà juntament amb el seu estúpid primer ministre”.

L’exmandatari, usuari actiu de les xarxes socials, entre elles Twitter, bloquejada per les autoritats russes, és conegut pel to elevat i els exabruptes de les seves publicacions.

El vicepresident del Consell de Seguretat de Rússia, ha comparat l’ordre d’arrest dictada el 17 de març passat contra el president rus, Vladímir Putin, per la Cort Penal Internacional amb una “declaració de guerra” i ha amenaçat de bombardejar amb míssils la seu del tribunal a la Haia.

“Tots estem a la mercè de Déu i dels míssils!”, ha advertit Medvédev.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia