Política

ANB es pronunciarà avui sobre la decisió de l'Audiència Nacional de citar com a imputada l'alcaldessa d'Hernani

ANB realitzarà aquest dimarts una compareixença pública per pronunciar-se sobre la decisió de l'Audiència Nacional de citar com a imputada l'alcaldessa d'Hernani, Marian Beitialarrangoitia, acusada d'un delicte d'enaltiment del terrorisme.

A la roda de premsa, en què serà present Beitialarrangoitia, hi assistiran els portaveus i caps de llista per al Congrés d'ANB acompanyats per una dotzena d'alcaldes i càrrecs electes d'aquesta formació.

El jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz ha citat per prendre declaració com a imputada d'un delicte d'enaltiment del terrorisme, dijous que ve 24 de gener, l'alcaldessa d'Hernani, Marian Beitialarrangoitia (ANB).

Segons fonts jurídiques, Pedraz ha adoptat aquesta decisió en una providència després que la fiscalia de l'Audiència Nacional denunciés l'alcaldessa per un delicte d'enaltiment del terrorisme, castigat amb fins a dos anys de presó, per haver recolzat a Pamplona els dos presumptes membres d'ETA acusats de l'atemptat de la T-4, Igor Portu i Martin Sarasola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.