Política

Mónica Corpas, número tres de Ciutadans a Figueres

Vinculada al comerç, considera que s’ha d’enfortir aquest sector i que la ciutat ha d’exercir la capitalitat comarcal

Mónica Corpas serà la número 3 a la candidatura de Ciutadans (CS) a Figueres, que encapçala Héctor Amelló. Corpas ha fet el pas d’entrar en aquesta llista perquè “cal donar un impuls a la ciutat i aplicar les estratègies que tenim per revitalitzar el teixit empresarial i comercial”. Corpas, que treballa en el comerç, ha avançat que la seva principal àrea d’acció tindrà a veure precisament amb la reactivació comercial. “Volem que els barris de la ciutat recuperin activitat econòmica -ha manifestat-, que la ciutat s’eixampli comercialment més enllà del centre, tenim dissenyades propostes per assegurar el relleu generacional de negocis que ara mateix no tenen successió empresarial i preveiem també estratègies de captació de fons i transformació per activar Figueres”.

Segons el seu parer, “la ciutat ha perdut múscul econòmic i nosaltres pensem que hem d’exercir la capitalitat altempordanesa enfortint-nos comercialment, generant llocs de treball de qualitat i apostant per un model diferenciat respecte la resta de municipis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.