Política

Jordi Martinez, de Junts X Cat a Lloret, presenta el seu equip

Hi destaquen, dirigents d’entitats juvenils, cercles econòmics, gremials i també de culturals i veïnals

L’alcaldable de Junts x Cat a Lloret de Mar, Jordi Martinez, va presentar ahir davant unes 500 persones l’equip que l’acompanyarà. L’acte de presentació va comptar amb la intervenció de la cantant Lloretenca Laura Gibert participant en la primera edició del programa “Eufòria” de TV3 i que va aixecar els aplaudiments d’una sala plena a vessar.

Al llarg de la presentació es van anar coneixent les aficions, currículums i virtuts dels diferents membres de la llista. Així hi destaquen, dirigents d’entitats juvenils, cercles econòmics, gremials i també de culturals i veïnals.

Jordi Martinez, va voler agrair públicament l’esforç no tan sols del seu equip sinó dels centenars de persones que li han donat suport. Martinez,també va sintetitzar el seu parlament en diferents àmbits, com ara destacar el paper del seu equip “un equip heterogeni i provinent de diferents barris i sectors de Lloret, penso que això és important perquè ens permetrà cobrir amb solvència totes les regidories de l’Ajuntament”.La revitalització del nucli antic, la revolució de les petites coses i la importància del món associatiu al municipi van ser algunes de les seves claus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia