Política

ERC reforça el missatge del "vot útil" en la recta final de la campanya

ZONA METROPOLITANA

El candidat d'ERC, per Barcelona, Joan Ridao, ha assegurat aquest dilluns al migdia que el partit afronta la recta final de la campanya electoral amb "optimisme i bones vibracions", i que reforçaran el missatge del "vot útil" i l'"esquerra trifàsica". Ridao no ha volgut fer especulacions respecte els motius pels quals, segons les enquestes, els partits catalanistes perden vots, i ha dit que els resultats que indiquen que perdran dos dels vuit diputats es convertiran en realitat en un "estímul" i l'electorat independentista es "mobilitzarà".

El candidat ha negat que el canvi d'agenda de la campanya tingui res a veure amb un "canvi d'estratègia" –la caravana de periodistes seguirà Carod fins a Reus el pròxim dimecres en comptes de Ridao a Manresa–. Ho ha atribuït al fet que el president del partit és un "actiu molt important" i ha negat que es tracti d'una "desautorització".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.