Política

política

Pagans, Pla i Jordana, entre els signants del manifest de Guanyem

Guanyem Girona va presentar ahir al Teatre Municipal un manifest ciutadà que demana que sigui la formació encapçalada per Lluc Salellas la que lideri el canvi de govern a la ciutat. En l’escrit es reclama que “cal iniciar un nou cicle polític amb el lideratge imprescindible de Guanyem Girona”. D’entre els signants del manifest, destaca l’exalcaldessa de Girona Anna Pagans, el comunicador Andreu Juanola o la filòsofa Íngrid Guardiola. També hi donen suport l’arquitecte Arcadi Pla; l’actual vicepresidenta de l’Uni Girona, Noe Jordana, o el xef de Can Xapes, Lluc Quintana. En total, un centener de persones, referents de la ciutat, l’han signat.

Durant l’acte de presentació, l’alcaldable, Lluc Salellas, va agrair la presència de totes les persones que van signar el manifest ciutadà i va voler destacar “l’enorme pluralitat de sensibilitats que s’han unit per propiciar el canvi que Girona es mereix”.

La presentació la va acompanyar la música de Paula Grande juntament amb la participació dels més de trenta integrants de la Coral Singlot, a més la participació musical d’Adrià Bauzó, Oriol Tonietti, Aleix Cansell i Tomàs Pujol. L’actriu Anna Carreras va ser l’encarregada de presentar la vetllada i Carles Serra, primer portaveu de Guanyem, juntament amb l’advocada i activista sahrauí Wahba Ahmed, van explicar els orígens de la plataforma i el seu creixement.

Guanyem també té el suport de l’escriptor i pintor Narcís Comadira; el llibreter Guillem Terribas; la catedràtica Dolors Oller; l’artista Roser Bover; el degà de la Facultat de Lletres de la UdG, Àngel Quintana; l’escriptor Josep M. Fonalleras o els activistes pel dret a l’habitatge Aliou Diallo, Ruth Tramullas i Arnau Barquer, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia