Política

política

Paneque nomenarà l’arquitecta Olga Felip comissionada per a l’Agenda 2030

La candidata del PSC a Girona es compromet a fitxar aquesta arquitecta gironina, premiada internacionalment, per indicar les línies prioritàries per modernitzar Girona

La candidata del PSC a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, nomenarà Olga Felip i Ordis comissionada per a l’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Girona si arriba a l’alcaldia de Girona. Després de subratllar l’alt valor de l’arquitecta gironina, Sílvia Paneque ha explicat que un dels objectius prioritaris dels proper mandat, si és escollida alcaldessa de Girona, “serà adequar des d’una mirada urbana, i a on l’espai públic té un paper protagonista, la ciutat de Girona als Objectius de Desenvolupament Sostenible, entre els quals hi ha el retorn de la natura a la ciutat, l’atenció a crear igualtat d’oportunitats en lloc de desigualtats o la salut i el benestar de la gent de Girona”. La candidata del PSC i de Gironins pel Canvi, Sílvia Paneque, ha especificat que Olga Felip és la persona que “per trajectòria, premis internacionals, idees i il·lusió pot desenvolupar de la millor manera possible aquest encàrrec d’innovació i de modernitzar Girona amb l’objectiu de tenir una ciutat on les persones encara puguin viure millor”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia