Política

Augmenta a 33 morts el balanç de víctimes en l'incendi d'un avió en aterrar a l'aeroport de Khartum

El balanç de víctimes mortals per l'incendi d'un avió després d'aterrar a l'aeroport internacional de Khartum s'ha elevat a 33, segons han informat les autoritats i testimonis presencials.

Els metges i fonts oficials han explicat que el dipòsit de cadàvers ja ha rebut 28 cossos, mentre que els testimonis han indicat que els equips de rescat han retirat cinc cadàvers més del que queda del fuselatge de l'avió, en què viatjaven 217 persones –203 passatgers i 14 membres de la tripulació.

A més, l'Autoritat de l'Aviació Civil ha assenyalat que ja hi ha comptabilitzats 113 supervivents, però ha assegurat que algunes persones se n'han anat ja del lloc del sinistre sense informar els serveis d'emergència.

Encara no se saben les nacionalitats dels morts, però els diplomàtics que han acudit al lloc dels fets diuen que gairebé tots els noms semblen ser àrabs. Les autoritats de l'aeroport han afegit que creuen que la majoria són sudanesos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.