Política

Solbes dubta que CiU i ERC defensin que Catalunya perdi 700 milions d'euros i confia poder aixecar el veto dels pressupostos

El vicepresident econòmic, Pedro Solbes, ha assegurat aquest dimarts que dubta molt que ERC i CiU vulguin deixar escapar els 700 milions d'euros que els pressupostos generals de l'estat atorguen a Catalunya per donar suport al veto que va tirar endavant aquest dilluns al Senat i que fa retornar els pressupostos al Congrés.

Solbes considera que els dos partits s'han unit per "infligir una derrota política" al govern espanyol però que esperen que al Congrés "algú resolgui aquest embolic".

El vicepresident s'ha mostrat segur que el govern espanyol podrà trobar la majoria suficient per aixecar el veto sense el suport de PP, CiU, ERC i IU-ICV.

D'una altra banda, el vicepresident també ha anunciat que el PIB creixerà en un 3,3% durant el quart trimestre de 2007, el que vol dir una mitjana per al conjunt de l'any del 3,8%.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.