Política

POlÍTICA

ERC-Som Banyoles convida a la resta de formacions a signar un compromís de bones pràctiques electorals

Ja han entregat el document a la resta de candidatures per si volen signar-lo

Es comprometen entre d’altres qüestions a no retirar cartells d’altres o a no difondre falses informacions

Amb l’objectiu, diuen des d’Esquerra de fomentar i aconseguir un debat d’idees, un contrast de programes i una confrontació electoral dins d’un marc de respecte, d’igualtat i bones pràctiques es comprometen a no retirar cartells ni pancartes de cap formació política que estiguin correctament col.locats en els seus espais reservats.També a què el càrrec públic no facin abús de la doble condició de càrrec½candidats per obtenir presència en canals i mitjans públics. Proposen i es compromenten a no fomentar notícies falses per cap mitjà, a no destinar més diners a la campanya d’allò que està permès, a què els apoderats es comportin amb neutralitat; a no organitzar acompanyament de votants. Es comprometen així mateix a què les incidències en la jornada electoral es canalitzin a través de treballadors públics i a què cap dispositiu públic sigui utilitzat en finalitats d’interès electoral. Per últim el decàleg també contempla el compromís que no s’usaran estratègies coarcitives per condicionar el vot i en mostrar-se sensibles a l’hora de demanar el vot a persones de col·lectius vulnerables.

ERC SOM Banyoles conviden a la resta de formacions a signar com ells el compromís de bones pràctiques per tal de dur a terme una campanya electoral neta, democràtica i justa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia