Política

Figueres Futur proposa construir parcs temàtics infantils a cada barri

La iniciativa preveu l’edició d’un mapa per afavorir el desplaçament de les famílies i els visitants amb menors per tota la ciutat i que el parc més gran sigui al Parc Bosc

Un parc temàtic infantil a cada barri de la ciutat. Aquesta és la proposta que ha presentat Figueres Futur i que s’ha compromès a desenvolupar al llarg del proper mandat en cas de formar part del govern municipal.

La iniciativa, i segons la nota feta pública per Figueres Futur i que reproduïm, consisteix a construir parcs temàtics de jocs infantils en espais públics dels diferents barris amb l’objectiu d’afavorir el desplaçament de les famílies i dels visitants amb menors per tota la ciutat.

En aquest sentit, la proposta del partit de Figueres es complementa amb l’edició d’un mapa amb la ubicació de tots els parcs de jocs infantils i el tema a què està dedicat cadascun, formant un itinerari en el qual també se senyalitzarien diferents punts d’interès per a les famílies, com ara la ubicació de fonts públiques, equipaments culturals o monuments d’interès, entre altres espais idonis per visitar o conèixer en família.

El projecte de Figueres Futur preveu que el principal parc temàtic infantil, i al mateix temps el més gran, s’ubiqui al Parc Bosc amb la finalitat de recuperar l’ús ciutadà del principal pulmó verd urbà i promoure’l especialment entre els més petits com a espai de relació social i oci.

El candidat a l’alcaldia de Figueres Futur, Carles Arbolí, explica que “les famílies avui veuen com a Figueres s’escapcen les seves opcions d’oci familiar perquè espais de sociabilitat i entreteniment com són les zones de jocs infantils es troben en un pèssim estat de manteniment i, en la majoria dels casos, són poc atractives”.

Segons Arbolí, aquesta iniciativa “no només ha de permetre crear parcs temàtics infantils atractius per a les famílies de la ciutat i les que ens visiten, sinó que ha d’afavorir que la gent es desplaci entre els diferents barris perquè a cada parc l’experiència de joc serà diferent”. Dins la tematització d’aquests espais, s’explorarà la possibilitat que algun d’ells estigui dedicat a temàtiques relacionades amb la ciutat i la comarca, com pot ser la tramuntana o l’univers dalinià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Sònia Gràcia
Alcaldessa de Fornells de la Selva (Junts)

“Els regidors i els membres de les entitats fan la mateixa feina”

Fornells de la Selva
MEMÒRIA HISTÒRICA

Economia de subsistència de la Guerra Civil al Museu de la Pagesia

CASTELLBISBAL
ESTATS UNITS

Kamala Harris rescata Biden per a la seva campanya presidencial

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Arrenquen les converses de Doha sense perspectiva d’un acord immediat

BARCELONA
ÀSIA

Corea del Sud proposa obrir un diàleg amb el Nord per abordar “tots els afers”

BARCELONA
GUERRA A EUROPA

Ucraïna crea la seva primera comandància militar en territori rus

BARCELONA
GUERRA A GAZA

L’ONU urgeix Israel a posar fi a les violacions de drets humans a la Franja

BARCELONA
GUERRA A EUROPA

Rússia: pena de 12 anys per a una russo-americana que va donar 47 euros a Ucraïna

BARCELONA

Els comuns avisen el PSC que no busqui acords amb Junts

barcelona