Política

Esquerra Girona presenta el Pla de Treball que recull un miler de propostes “per fer avançar Girona”

El document agrupa iniciatives en àmbits estratègics de la ciutat com l’habitatge, la cultura, l’esport, l’educació o l’economia

Esquerra Republicana de Catalunya ha fet públic aquest matí el Pla de Treball 2023-2027, en una nota que reproduïm. Es tracta d’un document on es recull un miler de propostes en àmbits estratègics de la ciutat com l’habitatge, la cultura, l’esport, l’educació o l’economia. El vicealcalde i alcaldable per Girona, Quim Ayats, assegura que aquest “és un programa guanyador, que farà avançar Girona, i que engloba també tota l’experiència d’haver format part del govern de la ciutat i tot el coneixement que hem fet durant aquests dos anys i mig”.

El candidat republicà ha explicat que és un pla estratègic que ha estat treballat per gent experta de molts àmbits i sensibilitats diferents tant de dins com de fora del partit. “Girona és una ciutat que funciona, que tothom no només vol visitar sinó que també s’hi vol quedar a viure. Estem molt orgullosos que sigui així, i al mateix temps sabem que Girona pot fer un pas més, i per això presentem un conjunt de propostes perquè la ciutat faci passos endavant”, remarca Quim Ayats. Els republicans afirmen que el Pla de Treball que presenten i que duran a terme el proper mandat es basa en la salut, la qualitat de vida i la millora del benestar dels gironins i gironines.

“Girona brilla, com es veu en dies com aquests de Temps de Flors, quan els gironins i gironines ens sentim encara més orgullosos i orgulloses de la nostra ciutat”, ha dit l’alcaldable Quim Ayats, aprofitant el primer dia del certamen a la ciutat, i ha afegit que “sabem que Girona té totes les potencialitats per brillar encara més, per ser una ciutat més dinàmica, moderna i activa”. En aquest sentit, Esquerra Republicana aposta per maximitzar les potencialitats que té Girona: la construcció del nou Trueta i el campus de la salut com a pol d’atracció de la indústria biosanitària, la riquesa comercial i de serveis de la ciutat i l’atracció turística que genera Girona.

“Aquest és el projecte que fa avançar Girona, tenim el projecte que permet posar una marxa més a Girona i adaptar el millor possible la ciutat als nous reptes”, sosté Ayats, que posa l’accent en què “aquest 28 de maig Girona decideix el seu futur, i per Esquerra Republicana aquest passa perquè Girona faci un pas endavant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia