Política

El PP de Girona farà front a les ocupacions amb tolerància zero

El candidat popular, que també s’ha mostrat preocupat per les dades de criminalitat de l’any 2022 a la ciutat, es compromet a lluitar també contra la delinqüència

El candidat popular a l’Alcaldia de Girona, Jaume Veray i membres de la candidatura han visitat aquest matí diferents barris de la ciutat com Santa Eugènia, Sant Narcís o la zona de les Casernes.

Veray ha explicat la preocupació que la ciutadania li trasllada constantment per la delinqüència i les okupacions il·legals que pateixen als seus barris. Per tot això s’ha compromès a tenir “tolerància 0 i 10 en fermesa en la lluita contra la delinqüència i les okupacions il·legals a la nostra ciutat”, i ha afegit “a Girona cada dia hi ha més veïns que pateixen els problemes que comporten les okupacions il·legals, i tots ells han vist com en aquesta ciutat des de l’ajuntament no s’ha fet mai res per ajudar-los ni per fer front amb valentia a aquest fenomen”.

Per Veray “el Partit Popular som l’únic partit polític que garanteix als gironins el canvi, la resta són, tots ells, vells coneguts incapaços de donar resposta a les necessitats i preocupacions dels Gironins” “Nosaltres volem afrontar-lo amb força i sense cap mena de complexa, com si tenen alguns que a més, en funció del moment, canvien la seva opinió sobre aquest tema. Nosaltres ho tenim clar, i ens comprometem a crear una regidoria que es dediqui únicament a la lluita contra aquest fenomen, que doni suport, ajuda i assessorament a totes les persones afectades per una okupació il·legal des del primer moment, garanteixi que es procedirà a la desocupació en 24 hores i a no empadronar als okupes”, ha dit el candidat popular.

Finalment, Veray ha reafirmat “el compromís del PP amb la seguretat” i ha mostrat la seva preocupació davant les dades de criminalitat de l’any 2022 a Girona en què aquesta va pujar, en general, gairebé un 10%, i en algun delicte en concret, com els furts o les baralles tumultuàries, un 23% i un 45% respectivament, i seguidament ha afirmat que “els gironins volem i ens mereixem viure tranquils i sense por a casa nostra i a la nostra ciutat, és per això que ens comprometem a prioritzar, des del primer dia, l’execució d’un Pla de xoc contra la delinqüència a Girona per revertir aquesta situació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Biden participarà en la campanya electoral de Kamala Harris

barcelona
iran

Pezeshkian nomena cap d’Exteriors el negociador del pla nuclear

barcelona
política

Illa s’emporta el nucli dur al govern amb Romero a Economia i l’ex de Junts Sàmper a Empresa i Treball

madrid
POLÍTICA

Paneque serà portaveu del govern d’Illa i assumirà Territori, Habitatge i Transició Ecològica

Girona

Vidreres aprova el Pla de Gestió Ètica de colònies de gats

VIDRERES
estats units

L’equip de Trump denuncia que han piratejat les seves comunicacions

barcelona
israel

La fiscal general ordena aturar les subvencions a les llars d’infants als ultraortodoxos

barcelona
regne unit

La fiscalia estudia endurir les penes per als autors dels aldarulls ultres

barcelona
guerra a europa

Zelenski admet l’operació de tropes ucraïneses en territori rus

barcelona