Política

ERC presenta el programa i la candidatura per governar a la Bisbal

Enric Marquès remarca la voluntat de continuar apostant per la cohesió social, l’atenció a les persones, la promoció de ciutat, els projectes mediambientals i urbanístics i la millora de la gestió municipal

ERC la Bisbal d’Empordà va presentar ahir la candidatura i el programa electoral en un acte celebrat aquest dissabte, segons una nota feta pública i que reproduïm. Sota el lema “Som Bisbal!” la trobada va servir per donar a conèixer el grup de persones que encapçalen el projecte i que tenen en comú la voluntat de treballar, el compromís per la Bisbal i les ganes de fer una bona gestió de l’Ajuntament.

Així mateix, l’actual alcalde i candidat d’Esquerra a l’alcaldia, Enric Marquès, va explicar els eixos prioritaris per liderar la ciutat: la cohesió social, l’atenció a les persones, la promoció de ciutat, els projectes mediambientals i urbanístics i la millora de la gestió municipal. El candidat va remarcar que “estem convençuts que som la millor opció, perquè tenim clara la Bisbal que volem i que cal continuar transformant-la per fer una vida millor pels bisbalencs i bisbalenques”. Durant l’acte també es van presentar als diferents membres de la candidatura.

La jornada va comptar amb la participació de la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, que va tenir un paper molt actiu a les accions de resposta a la pedregada que l’any passat va patir el municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia