Política

Josep Quintana (ERC) presenta el seu equip a Olot

L’acte va comptar amb la participació de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà

Diumenge es va dur a terme l’acte centre d’Esquerra Olot on es va desgranar les prioritats de l’equip encapçalat pel candidat a l’alcaldia d’Olot, Josep Quintana, pels propers anys. “Tenim la sort de viure en un lloc privilegiat de Catalunya. Tant a Olot com a la Garrotxa, hem pogut viure amb una molta bona qualitat de vida durant molt de temps i si apostem pel potencial de la gent, de les entitats i les empreses innovadores tenim un gran futur al davant”. Així va començar el discurs Quintana, davant dels assistents a la Sala el Torín. “Tenim les millors eines per assolir-ho; la vitalitat, el talent, el tarannà, l’entorn, la tradició, l’energia i tenim la il·lusió per fer-ho possible dins d’una Catalunya republicana, justa, igualitària, innovadora i lliure. Compto amb vosaltres per impulsar la ciutat i fer d’Olot el millor lloc on viure”, va explicar el cap de llista republicà.

A l’acte hi van participar les primeres persones candidates de la llista i es va fer èmfasi en els reptes de la ciutat com la mobilitat, l’habitatge, la transició energètica o el futur dels joves. L’acte va ser conduït per la número dos republicana, Laila el Gamouchi, que va presentar al candidat: “Sóc aquí acompanyant en Josep Quintana, que per mi ha estat el pilar de tots aquests anys de regidoria, un suport imprescindible. Per mi hi ha dos tipus de persones: les que ens tallen les ales i ens obstaculitzen el camí, i les que ens deixen pista lliure per volar, i això últim és el que ha fet ell”.

Tot seguit va intervenir l’enginyer Isaac Crivillés que va explicar un dels eixos pels propers quatre anys: “Impulsarem l’actualització de la mobilitat pacificant i facilitant l’accés a centres educatius i de salut. Accelerarem la transició energètica cobrint de plaques tots els edificis públics i associant-nos amb veïns i entitats per a reduir la despesa i empoderar-nos en la lluita contra el canvi climàtic”.

Susanna Pagès va posar èmfasi en la manca d’habitatges i d’oci nocturn; i Pol Port, representant del Jovent Republicà d’Olot a la llista, va explicar les seves prioritats: “Hem de fer una ciutat atractiva pels joves i per això impulsarem un servei de transport públic nocturn els caps de setmana, el projecte de Patis Oberts perquè infants i joves hi puguin jugar i practicar esport fora de l’horari lectiu i crearem el Consell local de Joventut, un espai de trobada d’associacions juvenils que promogui la participació activa i que sigui un interlocutor de les polítiques juvenils”.

L’acte va comptar amb la participació de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, qui va recordar que Esquerra Republicana és el vot útil per aquest 28 de maig, els “que estem al costat de la gent, sense abandonar la ciutadania ni les institucions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia