Política

Ribas (Ara Girona) assegura que Girona necessita un canvi

Demana que els partits polítics deixin les picabaralles a banda perquè Girona no necessita això

Carles Ribas de la Plataforma municipal Ara Girona, ha assegurat en l’acte d’inici de campanya que Girona necessita un canvi. Demana que els partits polítics deixin les picabaralles a banda perquè Girona no necessita això. Es necessita un compromís real per part de l’Ajuntament amb els gironins i gironines, afirma i diu prou a tenir partides d’inversió de més de 30 milions d’euros no realitzades. “Quan jo sigui alcalde, executarem els projectes urbanístics compromesos amb els ciutadans i executarem projectes que tinguin com a objectiu resoldre les veritables necessitats de la ciutat. Constituint aquest criteri el més eficaç procés participatiu de ciutat”. Des d’Ara Girona es comprometen a executar aquells projectes que se centrin en les necessitats del dia a dia dels gironins, partint d’un pla de govern a 4 anys vista que serà estudiat i consensuat amb els ciutadans.

Ribas també ha assegurat que Girona necessita un canvi pel que fa a seguretat ciutadana. “D’es d’Ara Girona dotarem a la ciutat del recursos policials necessaris i il·luminarem degudament els carrers de la ciutat”. “Quan sigui alcalde augmentarem en els anys vinents en 25 el nombre d’efectius policials a la ciutat de Girona. Fomentarem la figura del policia de barri. Reforçarem la taula de la seguretat de l’àrea urbana i il·luminarem degudament els carrers de Girona per evitar la sensació d’impunitat i augmentar la seguretat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia