Política

política

Paneque (PSC) aposta perquè Girona sigui la ciutat dels 5 minuts

La candidata a l’alcaldia de l’Ajuntament de Girona juntament amb Safi Balde defensen un model de ciutat tranquil·la que disposi d’espai públic de qualitat

La candidata socialista a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, ha explicat avui, des del barri de Santa Eugènia, els plans per desenvolupar als barris de la ciutat el concepte de «ciutat dels cinc minuts, on qualsevol persona pugui arribar a peu des de casa en aquest temps a un espai públic de qualitat amb serveis, comerços i lloc de trobada pacificat i intergeneracional». La candidata socialista, acompanyada de la número 9 de la llista, Safi Balde, ha fet una reflexió sobre el model de ciutat que vol per fer la vida més fàcil als ciutadans i ciutadanes de Girona. «És una segona onada de canvi a tots els barris de la ciutat. Si en la dècada dels vuitanta hi van arribar els serveis bàsics, quaranta anys després ha d’arribar a tot arreu l’espai públic de qualitat, els llocs de trobada i nous serveis».

Per la seva part, Balde ha destacat la necessitat de la qualitat dels espais públics a diferents barris de Girona, referint-se a algun lloc a on ara mateix hi ha massa queixes dels veïns i veïnes. «Hi ha llocs amb problemes de convivència que han de ser solucionats, perquè abans eren places on la gent es trobava, es coneixia i convivia». Per fer-ho possible, la candidata Safi Balde insisteix a tenir una política seriosa de «cura de l’espai públic».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia