Política

Chantal Pérez (ERC): “Ripoll té un gran potencial i ha de tornar a pensar en gran”

La presentació del projecte d’Esquerra per Ripoll ha comptat amb la participació del president de la Generalitat, Pere Aragonès

Esquerra va presentar dilluns el seu projecte per Ripoll pels propers quatre anys en un acte que va comptar amb la participació del president de la Generalitat, Pere Aragonès i la presència de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà. La candidata dels republicans a l’alcaldia de Ripoll, Chantal Pérez va explicar les línies generals de la seva proposta per la ciutat.

La candidatura defensa “una altra manera de fer política” basada en “governar posant les persones i el seu benestar al centre de tot el que es faci a l’Ajuntament”. La cap de llista va remarcar que “cal un canvi que demostri fermesa en la governança i amb un projecte clar que pensi en el benestar del conjunt de les persones que viuen a Ripoll, però sempre d’una manera transparent, honesta, democràtica i pròxima”.

La candidata també va manifestar que “és el moment de fer un pas endavant i demostrar que hi ha una altra manera de fer més exitosa per Ripoll i per la vida de tots i totes. Ripoll té un gran potencial i ha de tornar a pensar en gran, de manera realista, pensant en el present però també a llarg termini, perquè Ripoll necessita un projecte, trencant la dinàmica decadent dels qui porten al govern durant 12 anys”.

El projecte d’Esquerra Ripoll es basa en tres eixos transversals: la capitalitat, la igualtat i la sostenibilitat. Entre les propostes presentades hi ha la d’acostar l’Ajuntament a les persones, situant a la Sala Abat Senjust l’oficina del servei d’atenció a les persones, crear un autèntic parc públic d’habitatge, rehabilitant i regenerant especialment el Barri Vell o instal·lar plaques solars als edificis municipals. Així mateix, els republicans també aporten altres propostes com implantar un model de policia de proximitat, pacificar el trànsit o dinamitzar el comerç per generar vida al municipi amb accions com la Ruta Caplletres, obrir la Font Viva o la creació d’un parc familiar, infantil i juvenil singular de grans dimensions basat també en la història de la ciutat i les seves tradicions, que faci que les famílies d’arreu vagin a visitar-lo.

Per la seva banda, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va emfasitzar que “Ripoll és un magnífic municipi però que ho pot ser encara molt més si el lidera Esquerra Republicana”. “El proper 28 de maig, heu d’ajudar a fer aquest canvi, a construir aquesta nova manera de fer, que també serà la vostra, amb projectes compartits que des d’Esquerra obrim a tothom, amb lideratges col·lectius però amb dones i homes compromesos al capdavant, com la Chantal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

Un informe de la UCO descarta la participació de Gómez en adjudicacions

Barcelona
Cimera de l’OTAN

La Xina “deplora” l’acusació de l’Aliança de donar suport a Rússia

Barcelona
política

Benvinguda a punt per rebre demà els cinc exiliats de Suïssa

barcelona

Josep Campmajó torna de l’exili aquest divendres

girona
Rússia

El Kremlin inclou la vídua de Navàlnaia a la llista de “terroristes”

Barcelona
Estat francès

Un foc afecta l’agulla de la catedral gòtica de Rouen

Barcelona
judicial

El Suprem tira d’artilleria pesada i fa el primer pas per recórrer l’amnistia al TC

barcelona
política

L’Audiència pregunta sobre l’amnistia als imputats del jutjat 13 o la consulta a Europa i al TC

barcelona

L’Audiència amnistia l’única activista condemnada pel tall del tren

girona