Política

CS Girona promet recuperar i retornar el nom a la plaça Constitució

Camino Fernández: “Els independentistes van treure el nom a la plaça Constitució en un acte d’exclusió nacionalista, per a deixar clar que només volen governar per a ells, però li retornarem el nom”

L’alcaldable de Ciutadans (CS) a Girona, Camino Fernández, va assegurar ahir a la nit en el debat electoral celebrat a la televisió autonòmica que recuperarà i retornarà el nom a la plaça Constitució. Per a Fernández es tracta d’un “objectiu irrenunciable” i ha assegurat que en un context electoral en el qual no hi haurà majories absolutes i serà obligat teixir aliances per a governar “nosaltres exigirem la devolució del nom de la plaça Constitució com a primera condició”.

La candidata liberal ha manifestat en nombroses ocasions que Ciutadans “està obert a acords amb aquells partits que respectin la Constitució, que respectin les institucions i estiguin disposats a governar per a tots”. De fet, ha precisat que la devolució del nom a la plaça Constitució representa una “evident declaració d’intencions” i bona voluntat de governar per a tots precisament perquè la Carta Magna “ens tracta a tots els espanyols per igual, a diferència del que va fer el govern Madrenas canviant el nom de la plaça per a acontentar únicament els independentistes”.

“Van treure el nom a la plaça en un acte d’exclusió nacionalista, per a deixar clar que només volen governar per a ells mateixos, els independentistes, però no permetrem que hi hagi ciutadans de primera i de segona a Girona, la Constitució ens empara a tots els espanyols i retornarem el nom a la plaça”, ha dit Fernández.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia