Política

política

Paneque (PSC) diu que cal crear un sistema eficient de mobilitat pel centre de Girona

L’alcaldable del PSC i Carla Aguilera han presentat les propostes per a una nova mobilitat: facilitats als vianants, augment de freqüències i tiquet econòmic del transport públic

Un dels objectius dels quatre anys vinents a Girona, segons la candidata socialista a l’alcaldia Sílvia Paneque, és crear un sistema eficient de mobilitat. “Si volem construir espais tranquils al centre, hem d’assegurar que la gent es pugui moure al centre sense cap dificultat”, sosté. La candidata acompanyada per Carla Aguilera, responsable de medi ambient i sostenibilitat de la candidatura i número set de la llista, ha afirmat que Girona “ha de tenir una mobilitat que tingui com a objectiu reduir les cues, la contaminació, les esperes i augmenti la qualitat en desplaçar-se i l’aire net”.

Augmentar la intermodalitat i fer més eficients les connexions entre el bus urbà, l’interurbà i els trens; augmentar el nombre de punts-estació, ja siguin de bicicleta pública, bus, taxi i tramvia; disminuir el preu del tiquet de transport públic amb l’objectiu que sigui utilitzat per moltes més persones; tenir un servei de bus permanent amb augment de freqüències i que circuli sempre –tant millorant-lo els caps de setmana com obrint el servei de bus nocturn–; crear la línia de bus circular entre barris per disminuir el temps per arribar d’un punt de Girona a un altre; reformes urbanes de qualitat de l’espai públic i l’enllumenat per facilitar els viatges dels vianants són algunes de les propostes del programa de mobilitat de Paneque.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia