Política

Tots per Lloret prioritzarà la nova concessió de la recollida de deixalles i neteja

Aposta per un servei més adequat a les necessitat actuals del municipi i per la introducció de tecnologies als contenidors

Tots per Lloret ha anunciat que centrarà els seus esforços en la nova licitació de la concessió del servei de recollida d’escombraries i de neteja, en el marc de la presentació del seu programa en l’àmbit del Medi Ambient, Neteja Municipal i Platges. “Pretenem, així, que el nou servei sigui més eficient, més sostenible i més adequat a les necessitats actuals de Lloret, amb millores concretes en la gestió del servei com l’increment dels serveis de recollida porta a porta a grans consumidors, la introducció d’elements tecnològics als contenidors per poder augmentar i sistematitzar les dades d’ús i incentivar la recollida selectiva, la implantació de sistemes de bonificació en funció de la generació de residus i de contenidors emergents a diferents barris”, ha explicat l’alcaldable Albert Robert.

Ell mateix ha remarcat que també proposa el control de la prestació dels serveis al concessionari i als usuaris i diverses campanyes de civisme i educació ambiental en l’àmbit dels residus. A més, hi ha afegit que vol que la nova concessió inclou un increment de la freqüència de neteja de carrers, parcs i platges, amb programes específics per a cadascuna de les zones de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia