Política

Junts aposta per rehabilitar les illes entre la plaça Major i el Carme

L’eix comprès entre la plaça Major i Can Sacrest, amb les illes d’habitatges situades entre el carrer dels Sastres, Nou de Sant Antoni, Major i Alt del Tura són els sectors del Nucli Antic en el que Junts d’Olot proposa iniciar el procés per a la revitalització d’aquest sector de la ciutat. Ho ha anunciat el cap de llista Pep Berga durant una roda de premsa a la zona. I ha concretat que el seu partit aposta per actuar en dos grans àmbits: l’habitatge i les infraestructures culturals i socials d’acord amb el Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic.

Berga, d’acord amb el PIAM, ha remarcat que es tracta d’Àrees d’Oportunitats i hi preveuen el desenvolupament de l’anomenada Illa del Carme amb l‘impuls al futur Centre Cultural i Biblioteca a la confluència dels barris de Sant Miquel i Nucli Antic i la rehabilitació de les sis illes d’habitatges abans delimitades. Aquesta última actuació és resultat de dos treballs previs, realitzats conjuntament amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Facultat d’Arquitectura de la Universitat de Girona sobre el conjunt de les sis illes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.