Política

Paneque (PSC) insisteix en la reforma del carrer de la Creu de Girona

La candidata socialista a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, ha assegurat avui que és «indispensable resoldre la mala reforma del carrer de la Creu per solucionar els problemes de seguretat que presenta i perquè aquest espai de la ciutat es pugui presentar com un exemple d’urbanisme sostenible i un referent en la distribució de l’espai circulatori entre vianants, formes de mobilitat personal i vehicles de motor». Paneque s’ha compromès de nou a remodelar el carrer de la Creu, iniciant durant els cent primers dies de mandat, si és alcaldessa, les primeres accions necessàries per fer-ho. «Ja ho he dit diverses vegades: aquesta reforma no agrada als veïns, ha fet baixar la caixa dels comerciants i presenta problemes de seguretat, de manera que, si soc alcaldessa, la primera cosa que farem serà remodelar el carrer de la Creu per alliberar-lo de l’atapeïment al qual l’ha condemnat aquesta reforma sense sentit», ha dit.

Paneque ha explicat que la reforma inclouria un replantejament del carril bici del carrer de la Creu, i que aquest no seria l’únic carril bici que s’hauria de remodelar, ja que també s’ha de replantejar el de l’avinguda Lluís Pericot, traslladant el vial per a bicicletes a l’espai central de les illetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia