Política

Pujola (C’s) dona el seu suport públic a la candidatura de Veray (PP)

Míriam Pujola, regidora de C’s a l’Ajuntament de Girona, ha donat suport públic al candidat del PP a les municipals, Jaume Veray. Tots dos, junt amb altres membres de la candidatura popular, han fet campanya aquest matí al barri de la Devesa. Veray ha agraït el suport de Pujola i ha destacat “el pas valent” que la regidora de C’s ha fet pensant en Girona. “Tenim les portes obertes a totes les persones que vulguin sumar-se al nostre projecte per construir Girona entre tots”, ha assenyalat.

Pujola ha explicat per quin motiu ha pres aquesta decisió: “Faig aquest pas després d’haver-lo meditat molt perquè m’estimo Girona i considero indispensable que la veu d’aquells que defensem el centre liberal i el centredreta hi siguin representada, i això en aquests moments només ho pot garantir el Partit Popular.” També ha fet una crida a concentrar el vot en la candidatura del PP amb l’objectiu de “tenir més força” al consistori.

Tant Veray com Pujola han demanat als votants de C’s, Valents i VOX que confiïn en el projecte del PP: “Si voleu que Girona torni a ser una ciutat segura, lliure d’ocupacions, més neta, amb més i millors oportunitats i amb menys pressió fiscal, us demanem que confieu en el nostre projecte.”

Veray també ha aprofitat la visita a la Devesa per fer una reivindicació d’aquest espai, atès que considera que no ha estat entres “les prioritats” dels governs que ha tingut Girona. Per això s’ha compromès a destinar recursos per a millorar-ne la neteja, la il·luminació i, sobretot, la seguretat. “Si els gironins miren recelosos aquest parc és perquè, més enllà de l’època de les Fires de Sant Narcís, no s’hi senten segurs, i això, és el més urgent a resoldre si volem que la Devesa sigui punt de trobada de la ciutadania”, ha remarcat.

El candidat del PP també s’ha compromès a revisar el pla d’usos de la Devesa, que considera que ha quedat desfasat. “Col·locarem nou mobiliari urbà, eliminarem les barreres urbanístiques per fer-lo més accessible, millorarem la neteja, l’acondiciarem i el potenciarem, crearem noves zones amb jocs infantils, i estudiarem la possibilitat de crear un servei de seguretat especial per aquest Parc”, ha conclòs Veray.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia