Política

Junts per Girona proposa un nou pavelló

Junts per Girona ha presentat les seves iniciatives en matèria esportiva per a les eleccions municipals del 28 de maig. La candidatura que encapçala Gemma Geis proposa la construcció d’un nou pavelló, millores en els equipaments esportius actuals i potenciar l’esport femení. Per Geis, l’objectiu de les seves propostes vinculades a l’esport és reforçar la xarxa d’equipaments esportiu per “ampliar i teixir” una malla que arribi a tots els barris de la ciutat. L’alcaldable de Junts assegura que Girona és una ciutat de “talent esportiu amb quatre equips d’elit, però també és un lloc on l’esport base bull a tots els barris.” Per aquest motiu, considera que és important “enfortir-lo”, atès que és un indicador de “vida saludable, de ciutat integradora, acollidora i educadora.”

El programa de Junts també pretén consolidar l’esport femení amb mesures per augmentar-ne el seu reconeixement. Per això, preveu incrementar els recursos per tal que els equip femenins tinguin les mateixes condicions que els masculins, amb instal·lacions equipades, les mateixes garanties i el mateix suport econòmica: “Estem compromeses amb les entitats i l’esport femení, que ha de rebre tot el suport institucional de l’Ajuntament.”

L’entramat d’equipaments es vol reforçar amb instal·lacions noves i amb reformes dels equipaments ja existents per adaptar-les a les noves necessitats. Jordi Utiel, número 9 de la llista de Junts, explica que la candidatura proposa un camp de futbol 7 i un de futbol 11 i la regeneració de les gespes. Junts també vol crear circuit a l’aire lliure per practicar un “esport segur i afavorir una vida sana i un envelliment actiu”, a més de garantir la pràctica de l’esport inclusiu.

El projecte de Geis també vol promoure l’esport a la ciutat donant suport a competicions, esdeveniments i creant sinergies entre la competició professional i l’amateur. “Hi ha d’haver un retorn dels clubs grans cap als clubs d’esports de base de la ciutat”, assegura Utiel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia