Política

POLÍTICA

Ara Girona veu la ciutat en “estat d’abandonament”

El cap de llista, Carles Ribas, troba a faltar recursos per al manteniment de parcs, jardins i equipaments municipals

Afirma que iniciaran els tràmits per a la rehabilitació i pintada de les façanes de les cases del riu Onyar

El cap de llista d’Ara Girona a les municipals del diumenge que ve, Carles Ribas, lamenta que Girona no pot estar en estat d’abandonament. Des d’Ara Girona, afirmen: “Dotarem anualment al pressupost municipal de les eines i recursos necessaris pel manteniment dels carrers, escocells, parcs, jardins i equipaments municipals. Cal treballar per les petites grans necessitats del dia a dia del ciutadans”.

El cap de llista d’Ara Girona explica que implantaran les partides de manteniment necessàries per a la millora de carrers, escocells, parcs, jardins i equipaments municipals, especialment en zones com ara el Barri Bell, Sant Narcís, Santa Eugènia i L’Eixample. “Procedirem de manera immediata al drenatge del riu Onyar per evitar que les crescudes puguin afectar els habitatges i per donar una millor vida al mateix riu i a la vegetació que l’envolta. Començarem els tràmits per executar el projecte de la ciutat jardí a Sant Narcís. Iniciarem els tràmits per a la rehabilitació i pintada de les façanes del riu Onyar (patrimoni de la nostra ciutat) imputant el mínim cost, als seus propietaris. La Sopa ha de deixar de ser un reclam comarcal de persones amb necessitat. S’han de constituir diferents espais en la comarca que dotin del mateix servei a diferents municipis”, afirma l’exregidor de CiU, que va deixar l’equip de govern l’estiu del 2020.

En una nota de premsa del partit, Carles Ribas avança que volen introduir beneficis fiscals en la neteja i recollida: “Implementarem de manera eficient el nou contracte de neteja i recollida de la ciutat, establint verdaders beneficis fiscals en favor del ciutadans. Adaptarem el sistema de neteja a la situació mediambiental que ens trobem en el moment actual. I aplicarem bonificacions al rebut d’escombraries a tots aquells ciutadans que reciclin adequadament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia