Política

Paneque diu que el PSC és l'única opció de canvi real a Girona

La candidata socialista a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, ha emplenat avui de gom a gom el Teatre Municipal de Girona en l’acte central de campanya, en el qual ha comptat amb el suport del primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa. La candidata socialista ha advertit, en el seu discurs, que Junts, Guanyem i ERC, si poden, tornaran a pactar i que, per tant, l’única possibilitat que realment hi hagi un canvi a Girona és que la seva candidatura guanyi les eleccions municipals. “Els tres impediran el canvi i hem de guanyar aquestes eleccions, ni que sigui per un sol vot, perquè aquesta és l’única manera d’assegurar el canvi a Girona”, ha explicat Paneque.

Paneque ha assenyalat que ella, a diferència d’altres forces polítiques de la ciutat, sí que vol entendre’s amb totes les persones de Girona, “pensin com pensin”, per parlar d’allò que puguin compartir i per tirar endavant projectes concrets per als quals hi pot haver entesa en favor de la ciutat. En aquest sentit, ha posat l’exemple del repte de solucionar els problemes de l’accés a l’habitatge i ha explicat que aquesta és la primera qüestió per a la qual ha proposat un pacte a la resta de partits de la ciutat.

També ha expressat el seu convenciment que guanyarà les eleccions a Girona, “per treure-la d’aquesta letargia infinita, aquesta paràlisi absoluta del govern, de qui dies passa anys empeny, sense executar obres, per exemple, i de deixar els projectes abandonats al calaix”. Per a Sílvia Paneque, “calen polítiques absolutament contràries a això, polítiques valentes, de transformació, d’inversió, d’estar al costat del teixit econòmic”. “Si no hi ha creixement i progrés, tampoc serem capaços de marcar-nos objectius ambiciosos per a la ciutat”, ha advertit.   

Salvador Illa, ha fet una crida a “no donar res per fet” el 28-M i ha demanat una “mobilització màxima” a una setmana dels comicis. Illa ha demanat als seus votants “que no es confiïn” en els pròxims comicis. “A Girona hi haurà un canvi, però les urnes s’omplen vot a vot”, ha defensat. En aquest sentit, el socialista ha presentat el PSC com l’opció de “servei públic” davant els que només volen “ocupar i mantenir” el poder i ha afirmat que el vot socialista ser virà per “endreçar políticament” Catalunya. “Hem de deixar enrere la cultura de la queixa i anar per feina”, ha defensat.

El líder dels socialistes ha apel·lat els vots dels electors a Girona per tal que la ciutat, ara com ara governada per Junts, “es torni a posar en marxa” i ha defensat que el PSC com a única alternativa possible. “Si Girona es posa en marxa, contribuïm a fer que Catalunya es posi en marxa i a què Catalunya deixi de rondinar, rondinar i rondinar, i es posi a treballar, treballar i treballar”, ha exclamat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ÀFRICA

El president de Nigèria implora la fi de les protestes per l’alt cost de la vida

BARCELONA
REGNE UNIT

Starmer avisa que els implicats en els aldarulls d’extrema dreta “ho lamentaran”

BARCELONA
PRÒXIM ORIENT

Creix el nombre de països que demanen als seus ciutadans marxar del Líban

BARCELONA
ESTATS UNITS

Kamala Harris s’entrevista avui amb els candidats a vicepresident

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Desenes de morts en nous atacs israelians contra dues escoles de la Franja

BARCELONA
ÀSIA

Prop de 60 morts en una altra protesta contra el govern a Bangladesh

BARCELONA
GUERRA A EUROPA

Zelenski confirma l’arribada a Ucraïna dels primers F-16 enviats pels aliats

BARCELONA
política

Rull ajorna fins dimarts la ronda de consultes prèvia al ple d’investidura d’Illa

barcelona
política

Els CDR desconvoquen la mobilització de demà a l’estació de França

barcelona