Política

Hillary Clinton guanya les primàries a Nou Hampshire

Hillary Clinton ha guanyat contra pronòstic les primàries demòcrates a Nou Hampshire, en les quals ha estat escollit al costat republicà John McCain, que torna amb força a la carrera presidencial que va haver d'abandonar el 2000.

La victòria de la senadora ha sorprès fins i tot els membres de les seves pròpies files, ja que els sondejos previs afirmaven una contundent victòria del senador d'Illinois Barack Obama, guanyador dels caucus d'Iowa la setmana passada.

Però la exprimera dama ha aconseguit revertir aquesta tendència de vot ajudada per la imatge, molt més humana i càlida, que va donar en una petita reunió amb mestresses de casa unes hores abans de l'obertura dels col·legis electorals.

Al final, Hillary Clinton s'ha endut el 39% dels vots de Nou Hampshire, seguida de Barack Obama, amb el 36%, i l'exsenador John Edwards, amb un 17% dels vots.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.