Política

Sílvia Paneque i Joan Martín assenyalen la importància de planificar la mobilitat en termes d’àrea urbana

Els candidats socialistes a les alcaldies de Girona i Salt, Sílvia Paneque i Joan Martín, respectivament, han assenyalat la importància de planificar la mobilitat en termes d’àrea urbana arran d’una visita a Salt amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez. La ministra ha explicat que la reforma urgent de la rotonda d’accés a la autopista està gairebé finalitzada. Aquesta era una actuació urgent i imprescindible de seguretat viària, que s’havia d’executar en el menor nombre de mesos possible, degut a la manera com s’havia complicat el trànsit després de l’alliberament dels peatges. Els treballs han suposat una inversió de 1,3 milions d’euros i la coordinació tècnica del Ministeri, la Generalitat i l’Ajuntament de Salt. Per Paneque, “és importantíssim per a Girona i també per a Salt planificar tota aquesta mobilitat de Girona Sud, i més encara pensant que el nou Hospital Josep Trueta ha de venir a aquesta zona”. Paneque ha assenyalat que aquest serà un espai que previsiblement patirà una sobrecàrrega de mobilitat i que per aquest motiu és molt important l’actuació del ministeri. Joan Martín ha assenyalat “la importància de col·laborar en el desenvolupament de la mobilitat en el sector sud de Salt conjuntament amb Girona”. “El sector sud de Salt és on anirà l’Hospital Trueta i cal facilitar les interconnexions amb l’àrea metropolitana de Girona”, ha dit. Martín ha destacat “la tèbia actuació de l’Ajuntament de Salt en el darrer mandat a l’hora de reivindicar millores de mobilitat a les institucions responsables, un factor que ha provocat molèsties en la circulació diària dels saltencs i gironins en general”.

Per la seva banda, la Ministra Raquel Sánchez ha explicat que ha vingut a donar suport a Sílvia Paneque i Joan Martín i ha fet referència a les infraestructures de mobilitat en aquest sector. “Des del Ministeri de Transports hem invertit en aquesta rotonda que connecta amb l’AP7 i que gairebé ja està enllestida, però també tenim pendent per desenvolupar una connexió amb l’AP7 per tal d’alliberar de trànsit aquesta rotonda”, ha explicat. Raquel Jiménez ha recordat que aquesta connexió, al marge de l’arranjament d’urgència de la rotonda, és un treball que ha d’executar la Generalitat, ja que es va fer “un acord pressupostari perquè fos la Generalitat qui l’executés amb fons de l’Estat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salvador illa

El filòsof seriós

POLÍTICA

“Unir i servir”, les receptes del 133è president

BARCELONA
política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA