Política

PSC, ERC i ICV-EUiA es reuneixen per fer balanç del primer any de govern d'entesa

Representants dels tres partits que conformen el govern de la Generalitat, PSC, ERC i ICV-EUiA, es reuneixen aquesta tarda al Parlament per fer balanç del primer any d'executiu a petició dels republicans.

A més de repassar l'acció de govern de l'últim any, ERC plantejarà temes com el traspàs de Rodalies de Renfe, el nou model de finançament, el Pacte Nacional d'Infraestructures i la millora de l'educació. Un altre tema que es tractarà en la trobada serà l'estat de les negociacions per renovar els càrrecs de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), renovació que encara està pendent.

ICV-EUiA posarà sobre la taula nous elements, ja que consideren que no hi ha cap problema a "actualitzar i revisar" el Pacte d'Entesa, segons ha indicat el candidat de la coalició a les eleccions generals, Joan Herrera.

Pel PSC, aquesta reunió serveix per fer balanç de l'any transcorregut i expressar el "sòlid" suport que té el govern d'Entesa. Els tres socis afronten la trobada amb normalitat tenint en compte que es tracta d'un executiu de coalició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.