Política

Trias denuncia a la Junta Electoral un tuit d’una regidora dels Comuns

L’acusa d’aprofitar “recursos de l’Ajuntament” per fer “campanya”

La candidatura de ’Trias per Barcelona’ ha denunciat avui a la Junta Electoral a la regidora dels comuns Lucía Martín per fer “campanya” aprofitant “recursos de l’Ajuntament”. En concret, han denunciat una piulada a twitter que va fer la regidora i número 7 de la llista d’Ada Colau sobre el lliurament de claus de pisos municipals. L’equip de Trias consideren, i així ho recullen en un comunicat, que contravé “la prohibició de la LOREG d’organitzar i difondre actes que continguin al·lusions a realitzacions o èxits públics”. També asseguren que Martín ja ha esborrat la piulada després que la Junta Electoral els hagi remès la seva denúncia.

“Aquesta piulada la fa aprofitant un acte institucional, en el que ha participat per raó del seu càrrec a l’Ajuntament de Barcelona, amb una clara intenció electoral. De fet, fa publicitat electoral d’un acte institucional en el que va acudir en la seva condició de càrrec públic”, s’ha queixat Jordi Martí, número tres de Trias.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia