Política

Ribas (Ara Girona) creu que la ciutat ja no és un referent cultural

Carles Ribas de la Plataforma municipal Ara Girona, reivindica que “Girona ha d’esdevenir un referent en la creació cultural, col·laborant i potenciant tots els equipaments culturals de l’àrea urbana”. En un comunicat, Ribas assegura que “Girona ha deixat de ser en els darrers 3 anys, un referent en l’àmbit cultural. Obviant que la cultura i el patrimoni són eixos fonamentals en el PIB de la ciutat. L’Ajuntament de Girona ha reduït amb més d’un 15% en el seu pressupost anual la seva inversió en cultura”.

Ribas exposa que el que realment posa en valor la feina del que està, perquè ser regidor o alcalde de la ciutat, és estar al servei públic, és tenir la capacitat de reaccionar davant les adversitats. Explica que quan ell era regidor, durant la Covid-19, cultura va mantenir l’activitat, era qüestió de posar-hi imaginació i tirar-ho endavant. Amb tot, Ribas reitera que quan sigui alcalde: “Recuperarem i enfortirem la inversió en l’àmbit cultural en un 20% focalitzant el treball a la potenciació de la creació.

El candidat d’Ara Girona Carles Ribas, considera que Girona ha de ser referent en l’àmbit esportiu dotant dels espais necessaris pel desenvolupament de l’activitat esportiva des de la base i en totes les  disciplines. L’Esport com a eina de cohesió social i formació.

Ribas explica que: “Lluitarem per un esport integratiu. Recuperarem el pla de cobertes per a les escoles per dotar la ciutat d’espais lúdics esportius per a tota la xarxa de clubs de la ciutat”. També diu que: “Ajudarem sense distinció i sense apriorismes a totes les disciplines esportives de manera que ningú se senti exclòs/a: patinatge artístic, gimnàstica artística o tennis taula, per exemple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia