Política

política

Paneque (PSC) aposta per un nou espai d’art i cultura contemporanis a Girona

Aquesta és una de les propostes de l’alcaldable socialista

La candidata socialista a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, i el número dos de la seva candidatura, Pere Parramon, han considerat “indefugible que Girona pugui comptar amb un Espai d’Art i Cultura Contemporanis de qualitat i al nivell que mereixen els ciutadans i els creadors gironins”. Aquesta és una de les apostes del programa de Paneque i, per aquest motiu, considera que s’ha de pensar bé i treballar amb tot el rigor i seriositat necessaris. Parramon dibuixa aquest equipament com “un espai amb sales d’exposició de llarga durada, sales temporals, sales de creació, sales de recerca, espais per a la vida comunitària i on, fins i tot, es puguin acollir altres projectes de ciutat”.

Per la seva part, Pere Parramon ha explicat que fa molt de temps que es reivindica a Girona “la necessitat d’un equipament d’art contemporani amb el qual explicar tota una sèrie d’artistes que avui dia que no estan representats en els museus i equipaments de la ciutat”. “Aquest espai, a més de ser un lloc de memòria i que explica la nostra identitat ve a ser un lloc que s’ha de convertir en centre de la creació per a les noves generacions”, ha explicat el número dos de la candidatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia