Política

Artur Mas dona suport a Fabregas perquè és la“ garantia per al canvi necessari” a Salt

El president ha visitat Salt i ha avalat el programa de govern de Junts, destacant el projecte de l’Escola d’Oficis

Junts per Salt es presenta a les eleccions d’aquest diumenge com a “garantia del canvi necessari i la clau per a la reactivació econòmica del municipi després de vuit anys de governs d’esquerres”. La candidatura, encapçalada per Robert Fàbregas, va rebre dimarts el suport del president Artur Mas, que va coincidit en la necessitat de posar en marxa una escola d’oficis i materialitzar noves inversions, a curt i mitjà termini, per donar un nou impuls econòmic a la ciutat. “Salt té amb Fàbregas un molt bon candidat. Ara és el seu moment a l’Ajuntament I el del seu equip per fer possible el canvi que necessita el municipi.”

Mas i la candidatura es van reunir amb un grup d’empresaris saltencs i saltenques. Una trobada que va servir per copsar les opinions del sector i evidenciar, segons va explicar Fàbregas, la necessitat de donar “un nou impuls a la promoció econòmica, per generar ingressos però també més dinamisme a la població, social i comercialment, i de retruc, convertir Salt en una ciutat més atractiva que pugui rebre mes visitants”, va subratllar l’alcaldable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.