Política

Cuca Gamarra demana als votants constitucionalistes que centrin el vot en el PP

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha demanat aquest dijous des de Girona als votants “que no són independentistes” que apostin per votar el PP i aconseguir “ser decisius” als ajuntaments catalans a partir del 28-M. Segons recull l’Acn, Gamarra ha recordat que hi ha gent que votarà “formacions que quedaran fora dels ajuntaments” i per això cal apostar pel partit “amb el major nombre de possibilitats” de tenir representació, com és el PP. El candidat de la formació a la ciutat de Girona, Jaume Veray, ha apostat per millorar la seguretat i la contractació social des de l’ajuntament i treballar per “acabar amb la xacra” de les ocupacions il·legals a la ciutat.

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha vingut a Girona aquest dijous a la tarda per donar suport al candidat del partit a la capital gironina, Jaume Veray, de cares a les eleccions municipals. L’objectiu és recuperar la representació que van perdre ara fa quatre anys en el consistori gironí.

Per fer-ho, Cuca Gamarra ha demanat a tots els votants “que no són independentistes ni d’esquerres” que concentrin el seu vot en el PP de cara al 28-M. La secretària general ha recordat que hi ha moltes formacions que concorren els comicis electorals que poden fer la competència al PP però la majoria “es quedaran fora” de l’Ajuntament de Girona per manca de vots. Per això ha demanat que apostin per la formació que té “el màxim de possibilitats” de tenir regidors, és a dir el PP.

Gamarra ha extrapolat aquesta situació en d’altres municipis de Catalunya on el PP batalla amb partits com Valents, Ciutadans i Vox per mantenir la representació. “Nosaltres hi hem estat sempre”, ha assegurat Gamarra. A més, la secretària ha insistit en què els candidats del PP volen “ser decisius” i per això els cal el màxim de regidors possible.

“Perquè el vot sigui útil, cal que es tradueixi en regidors”, ha remarcat Gamarra. Per això demana la confiança d’aquells que sempre han votat al PP i també d’aquells qui votaven altres partits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
salvador illa

El filòsof seriós

POLÍTICA

“Unir i servir”, les receptes del 133è president

BARCELONA
política

Montero està al 100% amb el finançament i no oblida Junts

madrid
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA