Política

Aznar assegura que la cohesió i la tria "dels millors" és essencial per impulsar el projecte del PP

PP

El presidente de la Fundació per a l'Anàlisi dels Estudis Socials (FAES), José María Aznar, ha dit aquest dilluns que "sempre cal intentar jugar amb els millors i tenir la voluntat de cridar-los i agrupar-los al voltant d'un gran projecte". Davant la crisi que viu el PP i les veus crítiques amb Mariano Rajoy, Aznar ha recordat que les millors coses que va fer dins el projecte polític del PP i dins el govern les va dur a terme amb "un equip cohesionat capaç de defensar un projecte basat en els nostres principis, en els nostres valors i en el nostre compromís serè amb Espanya".

En una conferència en motiu del desè aniversari de l'entrada d'Espanya a l'Euro i acompanyat d'Esperanza Aguirre i Manuel Fraga, Aznar ha assegurat que "és el moment de defensar una política de fets i no d'embrancar-se en xerrameques que no condueixen enlloc".

Per Aznar el projecte del PP "en el futur" funcionarà si "s'aposta per la renovació de l'aposta per la llibertat i la igualtat de tots els ciutadans davant la llei", per la "confiança en la nació espanyola" i per una política econòmica "d'estabilitat i reformes".

Crisi econòmica
Sobre la crisi econòmica d'Espanya, el president d'honor del PP ha afirmat que "no es pot caire en la resignació". "Existeix una alternativa al lament del governant i a l'excusa dels mals pagadors".

Per Aznar és "urgent" que es recuperi l'impuls que ha permès Espanya arribar sense retard al seu destí europeu, al mateix que temps que ha apel·lat a "la confiança en el nostre futur comú".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.