Política

Aznar assegura que la cohesió i la tria "dels millors" és essencial per impulsar el projecte del PP

PP

El presidente de la Fundació per a l'Anàlisi dels Estudis Socials (FAES), José María Aznar, ha dit aquest dilluns que "sempre cal intentar jugar amb els millors i tenir la voluntat de cridar-los i agrupar-los al voltant d'un gran projecte". Davant la crisi que viu el PP i les veus crítiques amb Mariano Rajoy, Aznar ha recordat que les millors coses que va fer dins el projecte polític del PP i dins el govern les va dur a terme amb "un equip cohesionat capaç de defensar un projecte basat en els nostres principis, en els nostres valors i en el nostre compromís serè amb Espanya".

En una conferència en motiu del desè aniversari de l'entrada d'Espanya a l'Euro i acompanyat d'Esperanza Aguirre i Manuel Fraga, Aznar ha assegurat que "és el moment de defensar una política de fets i no d'embrancar-se en xerrameques que no condueixen enlloc".

Per Aznar el projecte del PP "en el futur" funcionarà si "s'aposta per la renovació de l'aposta per la llibertat i la igualtat de tots els ciutadans davant la llei", per la "confiança en la nació espanyola" i per una política econòmica "d'estabilitat i reformes".

Crisi econòmica
Sobre la crisi econòmica d'Espanya, el president d'honor del PP ha afirmat que "no es pot caire en la resignació". "Existeix una alternativa al lament del governant i a l'excusa dels mals pagadors".

Per Aznar és "urgent" que es recuperi l'impuls que ha permès Espanya arribar sense retard al seu destí europeu, al mateix que temps que ha apel·lat a "la confiança en el nostre futur comú".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Màxima pressió perquè Biden plegui

Los Angeles
Jordi Colomí Massanas
Alcalde de Torroella de Montgrí i l’Estartit (UPM)

“Replanificar cada mandat seria anar fent cops de timó”

Torroella de Montgrí
estat francès

La macronista Braun-Pivet és reelegida presidenta de l’Assemblea Nacional

barcelona
Política

Mor Salustià Monteagudo, exalcalde de Cabrera d’Anoia

Estat espanyol

Begoña Gómez impugna que el jutge investigui la seva relació amb la Complutense

Barcelona
política

Reclamen a Andorra noves comissions rogatòries per Rajoy i excol·laboradors seus

barcelona
Europa

Starmer vol “reiniciar” les relacions entre el Regne Unit i la UE

Barcelona
Zona Euro

El BCE manté el tipus d’interès bàsic en el 4,25%

Barcelona
Unió Europea

Ursula Von der Leyen és reelegida presidenta de la Comissió Europea

Barcelona