Política

Mor el segon guàrdia civil ferit per ETA en l'atemptat de Capbreton

És previst que les seves restes mortals siguin traslladades dijous a la tarda a la base aèria de Getafe, a Madrid

El guàrdia civil Fernando Trapero ha mort avui a l'Hospital de Baiona després d'estar cinc dies en coma. L'agent va resultar ferit a l'atemptat d'ETA de dissabte passat a la localitat de Capbreton, a França. En aquesta acció de la banda terrorista també va morir l'agent de la guàrdia civil, Raúl Centeno.
Fernando Trapero ha mort pocs minuts abans de les 13:00 hores. L'agent va resultar ferit greu a l'atemptat perpetrat per ETA dissabte passat a França. El guàrdia civil va rebre dos trets i es trobava en estat de coma cerebral a l'Hospital de Baiona. És previst que les seves restes mortals siguin traslladades dijous a la tarda a la base aèria de Getafe, a Madrid.

Segons font de la Guàrdia Civil, en el moment de la mort de Fernando Trapero, el director general de l'Oficina de suport a les Víctimas del Terrorismo, José Manuel Rodríguez Uribes, es trobava al centre hospitalari per visitar a l'agent ferit.

L'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT) ha expressat el seu "suport i solidaritat" als familiars i amics del guàrdia civil. L'AVT ha convocat els ciutadans davant dels ajuntaments a les 20:00 hores d'aquest dimecres com a mostra de rebuig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.