Política

Junts i ERC arriben a un acord per governar a Olot

Els republicans culpen a la “indefinició” del PSC per no haver arribat a un pacte d’esquerres amb la CUP

Els propers quatre anys, Pep Berga tornarà a ser alcalde d’Olot. Finalment, Junts i ERC han arribat a un acord de govern. Després de diferents trobades, les dues formacions independentistes s’han compromès a treballar conjuntament per garantir “un govern fort, cohesionat i estable per encarar transformacions i millores de la ciutat de cara al proper mandat”, exposen en un comunicat.

Així, el proper dissabte l’actual batlle en funcions tornarà a ser investit, aquesta vegada amb el suport d’ERC. “Les majories absolutes són molt rares i mai m’havia plantejat governar en solitari”, ha assenyalat Berga que assegura que la seva primera opció van ser els republicans, informa l’ACN. Per la seva banda, el cap de llista d’Esquerra a Olot, Josep Quintana, ha reconegut contactes per arribar a un acord amb la CUP i el PSC i fer alcalde Jordi Gasulla, però ha culpat a la “indefinició” del PSC i del seu cap de llista Josep Guix, per no haver arribat a un acord d’esquerres a la ciutat. “Aquests dos darrers dies les coses s’han precipitat i ha estat molt fàcil arribar a l’acord amb Junts”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia