Política

Vell militant del PSUC se sotmet a sessió d'optimisme

Una setmana després de fer-lo assistir al míting multitudinari de Manuel Pizarro (PP) en un hotel de Barcelona, l'AVUI.CAT sotmet Joan Garcia Tristany, vell militant del PSUC –ara d’ICV–, a una sessió d’optimisme del PSC.

Tristany accepta participar en una altra entrega de la sèrie En el míting equivocat. L'enviem a un acte de Carme Chacón, la candidata de "la Catalunya optimista", en un barri de Terrassa. Primer parla l’alcalde, Pere Navarro, una estona en català i una altra en castellà, comme il faut. Repassa la milionada que Zapatero s’ha deixat a la ciutat –110 milions d’euros o 18.000 milions de pessetes, que “en euros sembla poc”– i recorda que Aznar s’hi va deixar “cero patatero”. Demana a la gent que vagi a votar. “Hi ha tres tipus de vot”, explica. El vot al PP, que és un “vot perdut”; el vot a altres partits, que és un “vot inútil”; i l’únic que val: el vot al PSC-PSOE.

Després surt a l'escenari exultant. També parla català i castellà a estones, explica amb una onomatopeia –“pfffff”– que Solbes va desinflar el “globus Pizarro” i fa la llista dels avenços socials de Zapatero. Tristany surt de la sala amb una ganyota d’indignació. “Els avenços socials no són només seus, si no fos perquè els fem de veu de la consciència... I és molt perillós això de dir que hi ha vots inútils, menystenen els altres partits, i ells no van tenir lluitadors com nosaltres!”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.