Política

El PSC vota a favor de l'estudi del Roine

Sequera

José Luis Rodríguez Zapatero ha acabat admetent la possibilitat a què es va comprometre en el debat d'investidura d'elaborar un estudi sobre la viabilitat futura de transvasar aigua del Roine. La moció de CiU, pactada amb el PSOE, va tirar endavant ahir al Congrés amb l'oposició d'ERC i ICV.

Segons aquest text, defensat ahir pel diputat Pere Macías, el govern espanyol té nou mesos per fer un estudi tècnic per "analitzar i avaluar" la viabilitat del projecte. Tot i acceptar realitzar aquest treball, el PSOE deixava constància en el debat que el transvasament del Roine no és una qüestió prioritària per al govern de Zapatero i deixava entreveure que la proposta té poc futur. En aquest sentit, ahir el cap de files del PSC al Congrés, Francesc Vallès, recordava -malgrat votar-hi a favor- que l'executiu de José Montilla ja ha deixat clar que és contrari a la captació de l'aigua del Roine.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.