Política

Carles Motas estructura el govern de Sant Feliu de Guíxols en tres grans àrees

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, estructura el nou equip de govern en tres grans àrees, segons informa l’Acn. A més de la d’Alcaldia, durant aquest mandat el consistori ganxó tindrà les d’Organització, Administració i Bon Govern; la de Territori i Sostenibilitat, i la d’Economia Local i Benestar de les Persones. La primera l’assumeix el socialista Josep Muñoz; i les altres dues, respectivament, Josep Saballs i Núria Cucharero, de Tots per Sant Feliu (TSF-TE). L’alcalde ja ha signat el decret de delegació de competències als regidors de l’equip de govern. Hi ha set tinències d’alcaldia. Aquest mandat 2023-2027 Carles Motas tornarà a governar amb majoria, després del pacte amb el PSC que suma dotze dels 21 regidors que té el ple.

Després del ple d’investidura, Carles Motas ja ha donat forma al govern de Sant Feliu de Guíxols des d’ara i fins al 2027. El cartipàs girarà al voltant de tres grans àrees. La d’Organització, Administració i Bon Govern (que recau en el PSC) i les de Territori i Sostenibilitat, i Economia Local i Benestar de les Persones (que portarà TSF-TE).

L’alcalde, que ja ha signat el decret de delegació de competències, assumeix Planejament Urbanístic, Agermanaments i Seguretat Ciutadana i Policia. A més, també s’encarrega de Projectes Estratègics, una àrea dins la qual s’hi troba el futur Museu Thyssen de la ciutat.

Per la seva banda, el socialista Josep Maria Muñoz s’encarregarà d’Organització i Recursos Humans, Hisenda, Serveis Centrals, Acció Social i Patrimoni Cultural. Al capdavant de les altres dues grans àrees, Josep Saballs portarà Contractació, Patrimoni, Habitatge, Urbanisme i Obra Pública. I Cucharero, per la seva banda, Empresa i Turisme, Ocupació, Comerç, Mercat i Via Pública.

La resta de regidors de TSF-TE portaran Esports i Esdeveniments de Ciutat (Mireia Borrego); Cultura i Joventut (Alexis Cubó); Espai Públic, Equipaments i Edificis Municipals (David Oliveras); Medi Natural, Espai Verd Urbà, Benestar Animal i Cementiri (Marifé Larragay); Presidència, Participació Ciutadana, Protecció Civil, Envelliment Actiu i Centres Cívics (Laura Aiguaviva); Subministraments, Sostenibilitat, Mobilitat i Transport Públic (Tili Ribera), i Gestió de Residus i Neteja Urbana (Jordi Riera)

El cartipàs es completa amb la regidoria d’Educació i Coneixement, Biblioteca, Salut i Igualtat, que portarà la socialista Laura Serrano. L’equip de govern té set tinències d’alcaldia, de les quals cinc són per a TSF-TE i les altres dues, per als socialistes. Per part de Tots per Sant Feliu, a més de Saballs i Cucharero, també en tindran una Cubó, Oliveras i Larragay.

El ple de cartipàs a Sant Feliu de Guíxols es farà en els propers dies; segurament, la setmana que ve. Aquest mandat, Motas governarà amb majoria absoluta després del pacte que TSF-TE (que va treure deu regidors a les municipals) va tancar amb el PSC (que en té dos). L’acord els dona dotze dels 21 regidors que té el ple ganxó



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GUERRA A GAZA

L’ONU urgeix Israel a posar fi a les violacions de drets humans a la Franja

BARCELONA
GUERRA A EUROPA

Rússia: pena de 12 anys per a una russo-americana que va donar 47 euros a Ucraïna

BARCELONA

Els comuns avisen el PSC que no busqui acords amb Junts

barcelona
GUERRA A EUROPA

Londres reconeix el dret d’Ucraïna a usar armes britàniques contra Rússia

BARCELONA
AMÈRICA LLATINA

L’expresident argentí Fernández, imputat per violència conjugal

BARCELONA
ESTATS UNITS

Dimiteix un altre rector universitari per les protestes per la guerra a Gaza

BARCELONA
OCEANIA

Un mort en nous xocs amb la policia a Nova Caledònia

BARCELONA
anàlisi

Pilotada cap endavant d’Ucraïna

PROFESSOR AGREGAT DEL DEPARTAMENT D’HISTÒRIA MODERNA I CONTEMPORÀNIA DE LA UAB
Nuri Oliver
Portaveu d’Independents per Fornells (IPF)-Amunt, a l’oposició

“Hi ha molt poc arbrat i molt de ciment i voreres”

Fornells de la Selva