Política

El nou cartipàs de Palafrugell preveu cinc àrees liderades per Juli Fernández

El nou cartipàs de Palafrugell comptarà amb tres tinències d’alcaldia, dues del PSC i una de Som Gent del Poble, i preveu que el nou batlle, Juli Fernández, s’encarregui de cinc àrees diferents: Hisenda, Seguretat, Mobilitat, Economia i Comunicació. Isidre Tenas, cap de llista de Som Gent del Poble, s’encarregarà d’Esports i Agermanaments i serà primer tinent d’alcaldia. Lluïsa Teixidor, l’altra regidora de la formació, gestionarà les àrees d’Educació, Cooperació i del nucli urbà de Calella de Palafrugell. D’altra banda, la resta de regidories estaran en mans del PSC, qui van guanyar les eleccions. En concret, Laura Millán serà segona tinent d’alcaldia i portarà Cultura, Joventut i Festes.

Marc Piferrer, tercer tinent, s’encarregarà de Promoció Econòmica, Turisme, Desenvolupament Local, Ocupació i Formació Professional. Les àrees de Règim interior, Serveis jurídics, Contractació i Activitats seran assumides per Judit Zaragoza, mentre que Margarita Mauri es responsabilitzarà de Serveis i Acció social, Igualtat, Habitatge i Salut.

Finalment, el regidor Albert Parals gestionarà Comerç, Mercat diari i Indústria, mentre que les àrees de Participació ciutadana, Comunicació, Transparència i Gestió de sistemes informàtics aniran al càrrec de Marta Vim. D’altra banda, Guillem Genover serà el nou regidor de Barris i nuclis urbans i Gent gran. Per acabar, Xavier Rangel portarà Urbanisme, Qualitat Urbana, Serveis municipals i Medi ambient.

Així doncs, l’alcalde Juli Fernández, considera que aquesta distribució de regidories permet fer una “aposta clara” per la cultura, l’educació i la preservació del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia