Política

Iceta assegura que "ara més que mai" el PSC ha de parlar en nom de Catalunya

Eleccions 9 de març

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat després de la reunió de la comissió executiva del partit per valorar els resultats electorals que "ara més que mai, al PSC li correspon parlar en nom del país i fer-ho alt i clar".

Pel viceprimer secretari dels socialistes catalans, el missatge que el PSC extreu dels resultats de les eleccions i del suport que han rebut dels 1,6 milions de votants és "defensar els interessos del poble de Catalunya amb la màxima participació i influència, juntament amb els altres companys socialistes" del PSOE.

Segons Iceta, el president del PSC, José Montilla, ha marcat l'agenda política per als pròxims anys, en què hi ha entre altres qüestions aconseguir un nou finançament, la inversió estatal, el traspàs de Rodalies, un nou model d'aeroport, la reforma del Senat, la reforma de la llei orgànica del poder judicial i la defensa de les llengües cooficials de l'Estat. A més, considera que ara comença una "etapa crucial per al desplegament de l'Estatut".

Chacón, brillant
Iceta ha felicitat la campanya "brillant" feta per Carme Chacón i pels caps de llista de Tarragona, Lleida i Girona, a més de donar les "gràcies a Catalunya" pel suport i la confiança dipositada en el PSC, "l'únic partit català que ha guanyat en vots respecte al 2004".

Pel portaveu del PSC, el missatge contundent que extreuen del resultat dels comicis generals és que Catalunya ha optat per "l'estabilitat, el seny i Zapatero".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.