Política

ETA atempta contra la seu del PSE a Elgoibar, Guipúscoa

Un artefacte explosiu ha esclatat a les 03:25 hores de la matinada a la Casa del Poble a Elgoibar (Guipúscoa), davant la seu del partit socialista, sense causar víctimes mortals o ferits, però si danys materials. Aquest és el segon atemptat que la banda terrorista ETA en quatre dies i que perpetra amb el mateix modus operandi.

A les 02:32 hores de la matinada un comunicat en nom d'ETA ha alertat amb una trucada telefònica a l'Associació d'Ajuda en Carretera (DYA) de Biscaia de la col·locació de l'artefacte i de la seva explosió una hora més tard.

L'Ertzaintza s'ha desplaçat al lloc, en concret al carrer Urasandi número 14 d'Elgoibar, on una vegada localitzat el paquet sospitós, han acordonat la zona i han desallotjat els veïns. La ràpida actuació ha evitat víctimes, tot i que sembla que els danys materials són importants. La zona continua acordonada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.